Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? (Többi lent)
Szóval..
Van egy fiú osztálytársam, akivel tök jó a kapcsolatom, meg minden, és nagyon szeretem, mivel hát.. én sokkal többet érzek iránta, mint barátság:')) (Ő ezt nem tudja.)
És.. a lényeg, vagyis amit legfőképpen szerettem volna leírni:
8. órába volt egy rajzunk még, és az óra végén, én pakoltam leghamarabb össze, odaálltam az ajtóhoz, és aztán ő is odajött:) Kiakarta direkt nyitni az ajtót, (direkt, mert még nem lehetett menni) aztán elkezdett ott vicces arcokat vágni, (mint mindigxD) na és, kinyomta az ajtót, aztán odatette a lábát, hogy ne lehessen becsukni, és szórakozott, hogy tartja az ajtót.. :DD És kinyújtottam a kezem, és elkezdett nevetni.. Ott volt mellettem egyik barátnőm, és a fülébe súgott valamit.. Néztem őket, és aztán hallottam, hogy a barátnőm kérdi: Kinek? Ő: Xy - nek. (Pl. mintha Xy lenne a nevem.) Arra aztán mondtam nekik, hogy: Mi is van "Xy" - vel..? :D Nem engedlek ki titeket, amíg el nem mondjátok.. :P És az volt a téma, hogy kilátszódott a.. hónaljszőrőm:// (Tényleg nem viccelek, ez komoly, sajnos://).. Aztán "ő" (a fiú) elkezdett megint röhögni... Erre azt mondtam neki, hogy az a hajam volt:DD (nevetve..) mert, hogy pont így "lófarokba" volt, simán felgumizva, és hát addig leér, (a hónaljamig) alá is, és utána kellett menjünk, a lépcsőn fel mikor mentem, ő (a fiú) ott volt a lépcsőn, picit felljebb, és kimondta a nevem, aztán nevetett.. (Arra aztán ezt mondtam neki: (nevetve...), hogy az a hajam volt te hülyeee:'DDD) És utána ennyi, mert kellet menjünk bepakolni, aztán haza.. És ő eleve hamarabb jár haza.
Huu:// Nem tudom mit tehetnék.. Annyira szégyellem magam, és ezt nem is tudom elfelejteni. Lehet, hogy történt már cikibb dolog is előtte, (pl. mikor tesin 10 kör után mikor lekellett üljünk, nagyon leizzadtam, és a padlón meg is látszott..) Már picit régebben volt, elfelejtettük. Arra volt is gondolom megjegyzése... De most pl. erre semmit nem csinált, nem undorítózott le, vagy valami, csak nevetett. :// Szerintetek elhitte, hogy az csak a hajam volt..? O.o :/ Nem is tudom... És ha azt kéri, emeljem fel a kezem, vagy valami?:'DD :////.. Rossz erre gondolni.. Mert ma is pl. olyan jó volt vele, és tök cuki is, meg mindeen:// :DD ♥ Fent kellett maradjak szüneten, és ő velem a hetes:33 ♥ Ő is fent maradt, nem ment le.. SzkandereztünkxDD, beszélgettünk.. Meg még picit régebben volt, mikor nem értettem a matekot, (nem is szóltam neki, meg senkinek, ő csak úgy oda jött és megkérdezte, hogy " segítsek? " Aztán hát mondtam neki, igeen:'DD :)
Odajött, segített, utána máshoz ids oda kellett menjen, segíteni. Másik oszt. társam is segített azoknak, akik nem értették, és mikor ő (a fiú) átment valaki máshoz, a tanár mondta, h szóljak " Zu " - nak, (aki segített még akik nem értették..) Hogy segítsen. Erre ő (a fiúxdd) odajött hozzám gyors, és mondta, hogy majd én segítek:D Aztán odaült hozzám... Ohh, na mindegy is. Nem erről van szó.
Ui: Szerintetek elhiszi, hogy az csak a hajam volt?
Mit tehetnék, hogy ne érezzem magam így....? ://
(Bocsi, h hosszú lett.)
Köszönöm annak aki elolvasta, és aki írna egy választ.. :) ♥ ://
Hát, köszi..
De szerinted, elhitte..?
Mindegy, azért köszi:')
Majd csak helyrejövünk..
Szerintem eltelik egy hét és már nem is fog emlékezni rá. Hajrá ;)
Remélem segítettem valamennyire.
Hát, lehet.
Főleg, hogy holnap lesz az utolsó nap a suliban. (Őszi szünet lesz. Hiányozni fog:DD) Bár, lehet, hogy elhitte, hogy a hajam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!