Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék, szeretném de mégse, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam, nagyon nagy nocsabas, megszamolni sem tudom hany baratnoje volt, aki most van azt is nagyon sokszor megcsalta es velem is smarolni akar, megjegyzeseket es mozdulatokat tesz, olelget, minden szunetben egyutt vagyunk es nem tudom mit csinaljak. Meg sosem csokoloztam es ez megijeszt, felek hogyha visszaautasitom megromlik a baratag vagy akarmi. Mit csinaljak?2015. szept. 23. 20:28
1/3 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim egy ostoba lányt láthatnak, kérem jöjjenek közelebb.
22/F
2/3 anonim válasza:
Az ilyen fiúkkal ne foglalkozz!
3/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg nincs sok eszed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!