Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok anorexiással?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok anorexiással?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm egy fiú kedvéért lett anorexiás. Nagyon vékony.

Megtetszett neki egy fiú, aki páva gyerek....és azt gondolta ha még vékonyabb lesz akkor felfigyel rá. Eddig is vékony volt.

2015. okt. 20. 16:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
ja szívesen elvinném étterembe :)
2015. okt. 20. 17:44
 12/14 anonim válasza:
Nem, fújj, undorító! Kezdjen el a csak zsíros kenyeret enni, de sürgősen!
2015. okt. 20. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Soha nem járnék olyan lánnyal aki anorexiás. Szerintem undorító
2015. okt. 20. 19:45
 14/14 anonim válasza:
Vicces nézni, hogy laikusok mennyi hülyeséget írnak az anorexiáról... Miért ne lehetne egy fiú miatt az? Én is azért lettem anorexiás, mert hiába mondta mindenki, milyen szép vagyok meg sovány blabla a baráti körömben a "mindenkit cikizünk valamiért, ami nem is igaz" elv működött, és hiába voltam én a legkönnyebb a társoságból, mégis én lettem kövérnek titulálva. Nekem is alapvetően ez okozta, bár valószínűleg eleve volt rá kis hajlamom, de eltört a mécses. Aztán kigyógyultam és már nem volt ilyen probléma, de milyen érdekes, fél év múlva visszaestem, mert fogyni akartam, hogy jobban megfeleljek a pasimnak, aki amúgy mindig azt mondja, hogy tökéletes vagyok, stb... Simán elkezdhet egy srác miatt fogyózni, a fogyókúra meg nagyon könnyen anorexiába válthat, ha az illetővel eleve nincs minden rendben. A kérdésre sajnos lány létemre nem tudok válaszolni :D
2015. nov. 1. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!