Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok anorexiással?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm egy fiú kedvéért lett anorexiás. Nagyon vékony.
Megtetszett neki egy fiú, aki páva gyerek....és azt gondolta ha még vékonyabb lesz akkor felfigyel rá. Eddig is vékony volt.
2015. okt. 20. 16:16
1/14 anonim válasza:
Igen járnék vele. Rendszeresen eljárnék vele pszichológushoz.
3/14 anonim válasza:
Nem. Nem azért, mert sovány, hanem mert nincs erőm nap mint nap a "jaj de kövér vagyok, olyan rosszul nézek ki" dumát hallgatni, plusz eleve rossz ómen, ha valaki puszta feltételezések miatt hajszolja betegségbe magát.
4/14 anonim válasza:
Adnék neki esélyt, ha nem klinikai eset.
5/14 anonim válasza:
a nagyon vékonyság nem egyenlő az anorexiával
6/14 A kérdező kommentje:
De ő anorexiás mint nem lehet ezen megérteni? Nem eszik érted??
2015. okt. 20. 17:08
7/14 anonim válasza:
Az anorexia egy betegség, nincs olyan, hogy én most azt választom, hogy anorexiás leszek, mert a barátom páva.
A barátja miatt nem eszik, és ezért vékony, nem azért mert beteg (anorexiás).
8/14 anonim válasza:
így van utolsó jól mondja. a barátnőd csak buta és vékony nem beteg.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem csak vékony, mert kezelik anorexiával....azert csak jobban tudom 1 mert ismerem 2 mert én is voltam anorexiás.
2015. okt. 20. 17:30
10/14 anonim válasza:
Ez egy súlyos mentális betegség. Senki nem akar anorexiás lenni a barátja kedvéért. Ilyen nincs. De még ha akarna sem tudna az lenni. Csak nem eszik és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!