Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11-13 éves fiúk titeket érdekelnek a lányok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 18:21
21/45 anonim válasza:
Sziasztok kedves tizenéves társaim!
Nos nekem az a véleményem, hogy még rohadtul gyerekek vagyunk, és ez jobban vonatkozik a 11 éves fiúkra, akik most itt válaszoltak. Lehet szerelmesnek lenni, lehet szeretni, meg ábrándozni, de ne erről szóljon a világ, hogy csajozunk, meg pasizunk. Csak ennyi. 13/L
22/45 anonim válasza:
Nagyonis! :D
Nagyjából 1 éve érdekelnek a lányok, ráadásul az összeset szeptemberben ismertem meg jobban, osztályváltás miatt, és egy hónapig szóba se álltam velük, két héttel később meg már a bulimba akartak eljönni. Jelenleg van is egy konkrét lány aki tetszik nekem.
Ennyi:D
11/F
23/45 anonim válasza:
Én lányként írok.Az osztályomba a fiúkat nagyon érdeklik a lányok :D
Én 13/L
24/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. dec. 17. 17:04
26/45 anonim válasza:
Látom sokat ért a szavam, de ti tudjátok.. 13/L
27/45 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam :)
2016. jan. 16. 14:42
29/45 anonim válasza:
Az én osztálytársaimat nagyon nem érdeklik a lányok :D legalábbis mi nem :"D
13/L
30/45 A kérdező kommentje:
Köszi :D ez jó volt: "legalábbis mi nem " :D
2016. febr. 16. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!