Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem! Miért?

Figyelt kérdés
szoval az a gond h a barátom 17 éves én 13 vagyok nagyon jo a viszonyunk de 1 hete nem is beszeltunk fenn se volt facebookon se meg semmi telefonalni nem tudunk mert valami gond van a hálozattal. és ő gödöllön lakik én meg kaposváron........ nagyon szeretem sde nem irt semmit már 6 napja ........ és nem tudom h miert....
2015. okt. 17. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elutazott -.-

Vagy talált egy értelmes lanyt, aki nem 13 eves kislány -.-

13 evesen meg nem kellene pasizni, de foleg mem 17(!!!!) eves sráccal, idős hozzád!!!

2015. okt. 17. 12:58
 2/8 A kérdező kommentje:
de hát ő akart velem jarni és egymasba szerettunk :D de megigerte ha ki szeret belolem akkor elmondja. mellesleg lehet h nincs nete mer volt olyan h másfél napig nem tudtunk beszelni mert pl nem volt nete ded ez mar akkor is 6 nap :( szerinted én rintottam el valamit????????
2015. okt. 17. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak rájött a srac, hogy nem tud egyhamar lefektetni :'D
2015. okt. 17. 13:10
 4/8 A kérdező kommentje:
hát én mondtam neki ha AKARJA AKKOR LEFEKUDHETUNK :D csak nekem annyira fáj ez az egesz :(
2015. okt. 17. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha te sem tudod, akkor mi végképp nem fogjuk megérteni, hogy miért teszi ezt. Gondold végig, mit tehetsz, hogy elérd valamilyen módon. Ha nem tudod és nem is jelez, akkor felejtsd el, nincs jobb választásod...
2015. okt. 17. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm megfogadom a tanácsod .... :( azt hiszem tényleg el kell felejtenem :(
2015. okt. 17. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mert O le akar fektetni neked meg nem kell lefekudni vele -.-

Ha lefektet, akkor utána úgyis otthagy...

Es 13 evesen meg nem érzed a súlyát ennek...

Ha annyira szeretne, akkor képes lenne rad várni par evet

2015. okt. 17. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet igazad van
2015. okt. 17. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!