Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A musicaleken csak meleg fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A musicaleken csak meleg fiúk vannak?

Figyelt kérdés
Megyek Mamma mia musicalre. Ma vettem jegyet csodával határos módon. Egy fiú barátom se jön. Azt olvastam és hallottam, hogy a többsége a fiúknak meleg. Ez igaz? Ott szoktak ismerkedni is? Hogyan?
2015. okt. 16. 12:39
 1/2 anonim válasza:
Dehogy! Egy csomó srác anyukájával, barátnőjével megy. De tény, hogy sok fiú nem szereti, pedig nagyon jó. Nagyon kifejező műfaj. Bár fontos mi az első amit lát az ember.
2015. okt. 16. 12:41
 2/2 anonim válasza:
Ne mááár???? Ez komoly??? Dehogy is! Musicalben statisztálok és az is tele van fiúkkal akik nem lúzerek és van batátnőjük is! XD
2015. okt. 27. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!