Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny? Adjatok ötletek mit tegyek.
Figyelt kérdés
14éves fiu vagyok (nyolcadikos) és van egy lány az osztályba akit hát ha értitek gondolom ;) el is szoktunk hülyéskedni,beszélgetni stb stb de azt vettem észre hogy ha valaki mással (lánnyal) beszélgetek valahogy mindig jobban közeledik hozzám,tegnap is órán beszélgettem egy lánnyal és óra végén dobott nekem egy levelet h majd beszélni akar egy bizonyos dologról (nem publikus) és utána sziveket rakott tehát valami köze lehet a féltékenységhez?2015. okt. 15. 14:50
1/3 anonim válasza:
Meglehet,hogy kicsit feltekeny de biztosra nem merem mondani mert vegtere is egy lanyrol beszelgetunk :D
18/L
2/3 anonim válasza:
lehet igen lehet nem ha nem jönn össze ugyis csak fél évet kell kibirj még mellette
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igazábol nincs gondom vele csak ezt furcsállom :D
2015. okt. 15. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!