Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen kikaaszt egyik osztálytársam.
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves lány vagyok. Ősztől új suliba kerültem. Van egy osztálytársam (fiu), akivel elég jó kapcsolatba kerültem. Úgy alapvetően az a lány vagyok, akinek vannak fiú barátai. (Nem az a qurva tipus, hanem inkább a haverkodós) Ez a srác pedig elkezdett rámmászni. (A térdemre tette a kezét, átkarolt, puszilgatott). Mikor én hangot adtam a nemtetszésemnek, és arra kértem, hogy maradjunk meg ebben a baráti viszonyban, azt mondta, hogy fiú és lány közt nincs barátság, és hogy tudja, hogy igazából vonzódom hozzá. Pedig NEM. Jófej (volt eddig) meg minden, de nem akarok járni vele. Ezt hiába mondom neki, egyik fülén be, másikon ki. Mostmár ez nagyon kínos. Mit csináljak? Mit mondjak neki? Azért megbántani sem akarom... Légyszi értelmes válaszokat adjatok.2015. okt. 14. 20:51
1/3 anonim válasza:
Kedves bartátném, tudatom veled hogy az ilyen esetekre alkották meg a tökönrugás intézményét. (Vagy persze hanyadt is dőlhetsz neki, és irrelevánsan kis korban kizárólag sexuális kapcsolatot kezdhetsz vele, mint ahogyan a legtöbb mai k*va teszi az ilyesfajta segfejekkel.)
2/3 anonim válasza:
Nem rosszból de sajnos van akinél nem segít a szép szó, csak ha leoltják, de minthogy ezt nem akarod, határozottan mond meg neki hogy állítsa le magát, mert nem jelent számodra semmit és nem engeded meg akárkinek hogy fogdosson, de neki főleg nem. másik hanyagold egy időre. 17L
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj magassarkúban suliba és ha taperol,rugd tökön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!