Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok/Fiuk ti hogy "vesztek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/Fiuk ti hogy "vesztek erőt magatokon", hogy odamenjetek egy fiuhoz/lanyhoz es beszélgessetek vele?

Figyelt kérdés

Facebook-on beszélgettem egy sráccal, de amikor találkozunk ( nem csak ketten) akkor O nem jon oda, en mindig elhatarozom 1-1 ilyen találkozás elott, hogy jo, ha most X ideig nem jon oda en kezdek el vele beszelgetni, de valahogy nem megy

Mindig beparazok :/

Szerintetek mit tudnék csinálni, amitől nem paraznek ne ennyire?

Lanyok/fiuk, ti hogy mentek oda beszelgetni egy fiuhoz/lanyhoz?

Előtte kitaláljatok, hogy kb mik a lehetséges kérdések? ( ha esetleg az egyiket nem lehetne "továbbvinni" )

Legyszi kort es nemet is írjatok :)

15/L

16 eves a srac

2015. okt. 13. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszelj ugy, ahogy facen is beszeltetek. Tudd meg, hogy fèl-e, vagy nem jossz be neki( es azert nem jott oda hozzad)
2015. okt. 13. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Elvileg nem jövök be neki, de ettol függetlenül ha Facebook-on beszélünk/beszelgettunk nagyon sokat legalább egy "hogy vagy?" Kérdés erejéig odajöhetne szerintem :D

( ha aznap meg nem beszeltunk)

Es nem csak akkor lehet egy lánnyal/fiúval beszelgetni, ha bejon nekünk....legalabbi szerintem

Vagy? :D

2015. okt. 13. 23:06
 3/7 anonim válasza:

de jó volt 15-16 évesnek lenni :)

Mit szeretnél tőle?

25f

2015. okt. 13. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam hogy fej vagy írás. pl ha fej odamegyek, ha írás akkor nem. ha írás, akkor dobok még 2x. és 3ból a többség nyer. ez szent. ha oda kell menni akkor oda kell menni.
2015. okt. 14. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak szimplán beszelgetni :D

Mint 2 normalis ember

3. Ha en is ezt csinálnám akkor se mernek odamenni, az a baj :/

2015. okt. 14. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, hogy ez miért nehéz. Én mindig odamentem egy lányhoz és random beszélgettem vele, mert miért ne? Ennyi. Mindenki rajtam röhögött, hogy tuti tetszik, én meg nem értettem az okot. Azért, mert beszélek vele? Biztos velem van a hiba, de nem nagyon érdekel más véleménye. Amúgy, kedves kérdező, csak odamész és beszélsz vele. :) Elkezded és ennyi, majd jönnek a mondatok maguktól. Csak lazán. :)

Mivel kérted, ezért itt van: 16 éves hím vagyok. :D

2015. okt. 14. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól mondja.
2015. okt. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!