Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azert nem kerdez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azert nem kerdez vissza, mert fel, hogy felreertem?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy sráccal, az elejen nagyon jo volt, hosszu beszélgetések, jo témák :)

Baráti körből ismerem, ahol rajtunk kívül inkabb felnőttek vannak

Neha elmondtam ismerősnek, hogy pl fura a srac vagy aranyos amiket ir vagy ilyesmi es o felreertette, mert azt hitte, hogy en össze akarok jönni a sráccal es hogy a srac hulyit engem

Ami nem igaz

Es rákérdezett a srácnal, hogy miert hulyit engem? ( en ezt csak kesobb tudtam meg)

Es kb azóta olyan fura a srac, 1 szavas válaszokat ad, nem kerdez vissza, nem ir ram :/

Szerintetek lehet összefüggés a 2 dolog között?

A srac 16, en 15 eves vagyok

2015. okt. 12. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
na ezt már tényleg neked kell tudnod, kezdj vele beszélgetni és kialakul, hidd el
2015. okt. 12. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Hat...megpróbálom :/

Csak az utóbbi 'beszelgeteseknel' kb tebyleg csak 1-1 szót irt :/

Es kb ha 10 uzenet volt az egesz aztán 'le is zartuk':/

Csak ha megkérdezem mi a baj, akkor azt írja, hogy "semmi...."

Szoval szerintem valami van, csak nem meri mondani :/

2015. okt. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!