Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség! Mért nem ir vissza?
Persze, 12 evesen mar nem vagy szűz es te is akartad :'D
Es ezt hajnalban kellett kiírni :'D
De tegyük fel igaz, akkor azért nem ered el a srácot, mert csak le akart fektetni, ami megvolt, es mást nem akar tőled, ennyi
Pontosan mit csinált veled? :D mert a tapi nem a szüzesség elvesztése :D
Amúgy meg ja csak meg akart "dugni" ha így volt aztán ennyi. Nem is fog már beszélni veled.
Utolsó!
Na azért ezt haggyuk már...
Fogjuk rá a férfiakra hogy megeröszakolt igazábol..meg stb stb jelentsük fel mert a fogyatékos lány annyira félre van nevelve hogy 12 évesen megb****ja magát...
Elsősorban a szüleivel kéne elbeszélgetni , képzelem mennyit foglalkozhatnak a kérdezővel ha komolyan egy játszótéren szétette a lábát -.- az egy dolog hogy gonosz kihasználni ha valaki ilyen buta de szerintem meg is érdemli az ilyen. A kérdező is írta hogy "mindketten akartuk" szóval ez van... Jó lecke lesz ez neki hogy 2 hét után nem tesszük szét a lábunkat akárkinek.
Kérdező! Neked meg annyit mondok sajnos ez van. Ez csak szex volt és nem több...fogad el. Buta voltál és ezt kihasználták...de ezért nem kell összetörni...mással is megesik az ilyen...nem lehet visszacsinálni.
12 évesen szerintem inkább foglalkoz az iskolával , barataiddal.
Pasizni ráérsz 16-18 évesen.
Kérdező egyet értek a #8 assal habár okés h kihasznált de ha én tennék ilyet akkor sem lennék ily bunkó hogy nem írok
U.i.: ez csak elméleti síkon futott le a fejemben mert nem tennék ilyen gerinctelen dolgot nem is lenne alkalmam de ez más gondolkodás mód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!