Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitség! Mért nem ir vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség! Mért nem ir vissza?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 3 hete megismertem egy 17 éves fiút, nagyon kedves volt és megbízható. egy hete elvette a szüzességem egy játszótéren, persze akkor mindketten akartuk ,de azóta nem érem el sehol. a telefonja ki van kapcslva, facebokon nem ir vissza .teljesen tanácstalan vagyok, segitsetek!

2015. okt. 12. 03:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Almatlansag ? Hogy ilyen hulyeseget kitalalsz ??nem hiszem hogy 13 eves a szexen jar az eszed !
2015. okt. 12. 06:15
 2/18 anonim ***** válasza:
12*
2015. okt. 12. 06:16
 3/18 anonim ***** válasza:

Persze, 12 evesen mar nem vagy szűz es te is akartad :'D

Es ezt hajnalban kellett kiírni :'D

De tegyük fel igaz, akkor azért nem ered el a srácot, mert csak le akart fektetni, ami megvolt, es mást nem akar tőled, ennyi

2015. okt. 12. 07:06
 4/18 True Damage ***** válasza:
12 eves EEEEEEEEEES 2 het utan szetteszi a labat.....seems legit
2015. okt. 12. 07:26
 5/18 anonim válasza:
szerintem mar nem is fogod elerni. Mert amit akart toled azt mar megkapta . Eleg butasag 12evesen egy 3hete ismert 17eve fiuval lefekudni a jatszoteren. Nemfaztatok?
2015. okt. 12. 08:24
 6/18 anonim ***** válasza:

Pontosan mit csinált veled? :D mert a tapi nem a szüzesség elvesztése :D

Amúgy meg ja csak meg akart "dugni" ha így volt aztán ennyi. Nem is fog már beszélni veled.

2015. okt. 12. 09:29
 7/18 anonim ***** válasza:
59%
megzsarolhatod azzal hogy beköpöd a szüleidnek vagy feljented, nem szép dolog de az se szép dolog hogy egy 17 éves fiú a 12 éves kislányokat használja ki kegyetlenül gerinctelen volt sajnos
2015. okt. 12. 10:41
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!

Na azért ezt haggyuk már...

Fogjuk rá a férfiakra hogy megeröszakolt igazábol..meg stb stb jelentsük fel mert a fogyatékos lány annyira félre van nevelve hogy 12 évesen megb****ja magát...

Elsősorban a szüleivel kéne elbeszélgetni , képzelem mennyit foglalkozhatnak a kérdezővel ha komolyan egy játszótéren szétette a lábát -.- az egy dolog hogy gonosz kihasználni ha valaki ilyen buta de szerintem meg is érdemli az ilyen. A kérdező is írta hogy "mindketten akartuk" szóval ez van... Jó lecke lesz ez neki hogy 2 hét után nem tesszük szét a lábunkat akárkinek.

Kérdező! Neked meg annyit mondok sajnos ez van. Ez csak szex volt és nem több...fogad el. Buta voltál és ezt kihasználták...de ezért nem kell összetörni...mással is megesik az ilyen...nem lehet visszacsinálni.

12 évesen szerintem inkább foglalkoz az iskolával , barataiddal.

Pasizni ráérsz 16-18 évesen.

2015. okt. 12. 11:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Kérdező egyet értek a #8 assal habár okés h kihasznált de ha én tennék ilyet akkor sem lennék ily bunkó hogy nem írok

U.i.: ez csak elméleti síkon futott le a fejemben mert nem tennék ilyen gerinctelen dolgot nem is lenne alkalmam de ez más gondolkodás mód

2015. okt. 12. 14:12
 10/18 anonim ***** válasza:
everyone took the b8 here
2015. okt. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!