Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a tanáromhoz. Mit tegyek?
Általános iskolába jártam, és 5.-be kaptunk egy új tesitanárt. Ott gyakorlatozott nálunk, fiatal volt jóképű. A lányok odavoltak érte, mi is, vihogtunk az egész órán :-D
Na és most meg gimis vagyok, most fogok érettségizni, és ki lett a tanárom?
Hát a tesitanár. Ugyanis elvégezte a fősulit és nálunk tanít szeptembertől.
Nem ismert meg amúgy meg úgy nem is érdekelt nagyon. És nemrég így szándékosan nem Tanár úr-nak hívtam, hanem Tanítóbácsinak :D és szinte azonnal leesett neki,hogy tanított már.. Aztán azóta egyre többet beszélgetünk, meg többször azon kaptam magam, hogy bámulom. Meg így néha elkapom a tekintetét.
És egy hete meg az történt, hogy nagyon fel voltam pörögve, és mint egy idióta elkezdtem vele szemezni az óra közepén 😂
És amikor mentünk ki a barátnőimmel a teremből odaszólt nekem, hogy "vigyázz vigyázz" és kajánul mosolygott.
És egyre jobban vonzódom hozzá.
És fantáziálok :D
De úgy tud nézni a szemeivel 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!