Nagyon vonzódom az egyik tanáromhoz, mit tegyek, hogy elfelejtsem? (egyetemista)
Figyelt kérdés
Vonzódom az egyik egyetemi tanáromhoz, évekkel ezelőtt ismertem meg, akkor még csak 23 voltam, ő 50 körüli. 2 évig tanított, nagyon vonzónak találtam a kezdetektől fogva, eleinte ő is nagyon közvetlen volt velem, aztán megijedtem a gondolattól, hogy apámmal egy idős, ráadásul akkoriban párom is volt, így szándékosan kerülni kezdtem. 28 éves vagyok, 4 éve megszakítottam az egyetemi tanulmányaimat, jövőre lehetőségem lesz folytatni, eddig is eljártam nyílt előadásokra, kb évente kétszer, ahol láttam a professzort, de igyekeztem elvegyülni, és kerülni, néha még kifejezetten elutasító és zárkózott voltam, miután közös sörözésre vagy programokra invitáltak a régi csoporttársak, ahol esetleg a tanár is feltűnt, nyilván azért, mert még mindig nagyon vonzott, és nem tartottam helyénvalónak, mindig is tudtam, hogy ha lehetőségem lesz, befejezem az egyetemet. Még most is vonzónak találom, pedig eltelt 4 év. Már egyedülálló vagyok, és ha jövőre újra tanítani fog, irtó kellemetlenül érzem magam, pedig a találkozás és a szorosabb együttműködés elkerülhetetlen lesz. Nagyon félek, hogy ha eddig nem sikerült túllépnem rajta, ez akadályozni fog a tanulmányaimnál. Már azon is gondolkodtam, hogy emiatt inkább más egyetemen folytatom a tanulmányaimat, közben tudom, hogy a menekülés nem oldja meg a problémát. Fogalmam sincs mit kellene tennem, hogy ne érezzek így. Önuralmam van, tehát nem fognak észre venni semmit, de belül sem szeretnék szenvedni vagy emiatt nehezen koncentrálni. Nincs is rosszabb, mint a szerelmi évődés. Nem is értem, miért történik ez velem, mindig is racionálisan gondolkoztam, és nem volt jellemző rám, hogy az érzelmek eluralkodjanak rajtam...Ti mit tennétek a helyemben?2014. nov. 26. 16:27
1/7 anonim válasza:
És mi olyan vonzó benne a BMW kulcsa?
2/7 anonim válasza:
1: Felnőtt emberek vagytok. Semmi nem tiltja a diák-tanár kapcsolatot.
2: Ha rajta jár az eszed, nem fog máson járni az eszed. Fúú ez most nagyon egyszerűen hangzott, de nem az.
3: Pasizz be!
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: etikatanár, nem az öltönyös audis fazon, akiért a diáklányok döglenek, egy nagyon egyszerű életmódot folytató férfi.
Másodiknak, tudom, hogy ezt kellene tennem, próbálkozom, de nincs olyan srác/férfi, aki jobban lekötne/érdekelne...
2014. nov. 26. 16:37
4/7 anonim válasza:
Ülj az első sorba és tedd ki az ikreket. Ez most egyszerűnek tűnik,de nem az.
5/7 A kérdező kommentje:
De hülye vagy :) köszi a hasznos választ! :):):)
2014. nov. 26. 16:40
6/7 anonim válasza:
M úgy írod len, mintha valami katasztrófa lenne, ami ellen foggal körömmel küzdeni kellene.
1. Felnőtt emberek vagytok.
2. Ha már nem tanít, akkor nincs erkölcsileg akadálya, pláne, ha az az intézet sem tanít már, ahol dolgozik.
3. Szerinted hogy jönnek létre az egyetemi házasságok? :D
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert ha józanul belegondolok, ez nem lehet egy hosszú távú dolog, bár épp a múltkor mondták, hogy úgy gondolkozom, mint egy 40 éves, :) rövid távon pedig nem veszélyes viszonyba bonyolódni valakivel, aki nagy valószínűséggel tanítani fog?
2014. nov. 26. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!