Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexelni szeretnék az osztályt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni szeretnék az osztálytársammal, de járni nem, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, régóta barátok vagyunk egy osztálytársnőmmel, akinek nagyon bejövök, bármikor össze tudnék jönni vele, de én ezt nem akarom, mert én nem szeretem őt ilyen szinten, csak úgy, mint barátot. Ellenben az utóbbi időben elkezdtem fantáziálni arról, hogy szívesen szexelnék vele, akár többször is, amolyan gyakorlásképpen, meg élvezném is a dolgot. Én még szűz vagyok, neki sem volt még pasija, szóval szerintem ő is szűz. Egyáltalán nem k*rvás a leányzó, szóval nem lehet egyszerű a tervem megvalósítása, de az mellettem szól, hogy ő szerelmes belém. Szerintetek mi legyen?

2015. okt. 11. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ott hagyna a jó büdös francba egy ilyen csicskát.......:D
2015. okt. 11. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csunya huzas lenne kihasznalnod. Viszont ha orulten szerelmes beled akkor van esely ra hogy igy ossze jarkalna veled .. de egy ido utan ha elkezdesz konolyan csajozni mas lanyokkal nagyon ossze fogod torni ot!!(bocsi az ekezet hiany miatt )
2015. okt. 18. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:

"de az mellettem szól, hogy ő szerelmes belém."

Melletted az szól, hogy húzz a pi.csába, még nem találkozol egy ilyen emberrel élőben, mint én. A fütyid a szádban végezné, és nem egy ilyen tök normális lányban.

2015. okt. 18. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!