Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Kb.2 hete járok iskolába és van egy fiú aki az első naptól kezdve néz. Nem merem megkérdezni miért. Tegnap matek órán segített a metek feladatba és közben beszélgettünk. Nagyon zavarban volt. Dadogott és mindig matatott valamivel,piros volt. Nem tudom hogy mire véljem ezt a viselkedést. (osztàlytársak vagyunk) Neken amúgy tetszik. 12/l
2015. okt. 10. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Inkább menjél és tanuljad a matekot kislányom mert megfogsz bukni!
2015. okt. 10. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 ezt adom! :D kiégés :"D
2015. okt. 10. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azért nem tudom a metekot mert hülye vagyok hanem azért mert németországba tanulok és nem nagyon tudom a nyelvet.
2015. okt. 10. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor hogy beszélgettetek?
2015. okt. 10. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
12 éves vagy és még nem megy a német? amugy kérdez rá simán ugyis le tagadja
2015. okt. 10. 12:53
 6/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja költöztünk ide. Amúgy meg angolul beszélgettünk
2015. okt. 10. 12:56
 7/7 anonim válasza:
nembiztos hogy szerelmes beléd de lehet hogy tetszel neki :D
2015. okt. 12. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!