Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A (sz) ex probléma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A (sz) ex probléma?

Figyelt kérdés
Az exemmel, kb. két éve mentünk szét, viszont "haverok" maradtunk, mert nem haragudtunk a másikra. a Lényeg itt, hogy nem feküdtünk le. Én rá egy évre összejöttem egy fiúval, akire féltékeny volt. Miután szétmentünk a második exszel, ő teljesen bután viselkedett velem. aztán most nemrégiben megint haverkodni kezdtünk, de csakis kizárólag a tanulmányaink miatt. Bár aztán így saját tapasztalatokat is megosztottunk, segítettünk egymásnak. Ez mind szép és jó volt, míg ki nem robbant egy pletyka kettőnkről, miszerint mi éjjel-nappal a hányásunkban szexeltünk. Ez a pletyka hozzám és hozzá is elért.. elkezdtük egymást gyanúsítgatni, de aztán abbahagytuk, és belenyugodtunk h van ez a pletyka.. viszont ezután megkérdezte, h nem e fekszünk le most.. ha már a pletyka is van.. legyen igazuk.. vajon többet akar?
2015. okt. 9. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? Elég dedós viselkedés ez a "haverok maradtunk".
2015. okt. 9. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ne hari, de ha lefekszel vele, akkor az életed legeslegmagyobb hibája!
2015. okt. 9. 23:07
 3/9 A kérdező kommentje:
18, mindketten :) hát mivel minden nap találkozunk, sőt közös óráink, van hogy párban vannak feladataink, nem lehetünk haragban :)
2015. okt. 9. 23:08
 4/9 A kérdező kommentje:
2es, miért? :)
2015. okt. 9. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

El fogja mindenki hinni ammeg a pletykát, ha tényleg lefekszetek hogy igazuk legyen…

Meg nem hinném h szerelmes beléd, én tuti nemet mondanék!

2015. okt. 9. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

2-es, 5-ös vagyok.

Megértem hogy vmiért vége lett meg azt is hogy haverok maradtatok, de haverok nem fekszenek le egymással mert mindenki azt hiszi hogy lefeküdtek! :D

2015. okt. 9. 23:10
 7/9 A kérdező kommentje:
mármint én nem azért feküdnék le vele, én csak simán a szexért, és lehet hogy ő is csak a szexért, hiba lenne? tönkremenne a kapcsolatunk?
2015. okt. 9. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
dugjatok egy jót és kész.... szerintem még nicns vége ha lefekszetek egymással, ez annyira primitív
2015. okt. 9. 23:26
 9/9 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2015. okt. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!