Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire fer a lánnyal szemben?
Figyelt kérdés
Szóval, életem első szerelme majdnem egy év után kidobott ez nyár legvégén volt, sulira hivatkozva.Egyértelmű volt, hogy nem lehetünk együtt, egyetemista lettem, nem lett volna időnk találkozni (viszonylag messze lakik), úgyhogy szétmentünk.Viszont azt hiszem még mindig szeretem, annak ellenére, hogy azóta nem beszéltünk, meg semmi ilyesmi.
Most viszont van egy lány csoporttársam.Eddig nem sokat beszéltünk, de állítólag tetszek neki.Igazából nekem is bejön, viszont nem akarom pótlékként használni.A végén valószínűleg úgyis magam döntök, ennek ellenére érdekelne, hogy ti mit csinálnátok, összejönnétek-e vele, elkezdenétek randizni, majd meg látjuk alapon, esetleg időt kérnétek, vagy valami más.
2015. okt. 9. 19:20
1/2 anonim válasza:
Egyetemistaként: "fer"? Nem semmi... :-(
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves, első, kicsit utánanézhetnél mielőtt beszólsz, ugyanis a "fair" szó írásban magyarosítható, keress utána ha nem hiszed.Amúgy kösz az építő jellegű válaszod, legyen szép napod :)
2015. okt. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!