Fiúk! Milyen elvárásaitok vannak egy lánnyal szemben?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 23:45
1/12 anonim válasza:
Szép arc, értelmes, és ne csaljon meg.
3/12 anonim válasza:
Dekoratív, nőies, sexi, szerető, hűséges.
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszen és ne legyen.bunkó tádá ennyit kérnék és még ezt is nehéz teljesíteni -.-
7/12 anonim válasza:
szép arc, ne legyen sűlt hülye, legyen közös téma, legyen humorérzéke,éss..fürödjön minden nap:D
8/12 anonim válasza:
Legyen: formás, csinos, szép arcú, hosszú hajú, alacsonyabb mint én, kedves és aranyos.
Ne legyen: flegma, beképzelt, nagyképű
9/12 opened paradise válasza:
Tudjak vele normálisan beszélgetni,röhögni,én is kelljek neki,ne csak ellegyen velem,legyen kedves,normáliss (bár a normális relatív),hűséges.
10/12 anonim válasza:
én nem várok el egy nőtől többet, mint amit én tudok neki nyújtani. Fontos a testalkat (ne legyen nagyon kövér, de nagyon vékony se, kis + súly elfér), szép arc. Az agyonmázolt nőket kifejezetten nem szeretem. Szép fogai legyenek, meg szép körmei. Az igazi körmöt preferálom, a műkörömbe csak a visszafogottat. Ami mostanság divat, az a hosszú, színes nyársaló köröm nekem undorító.
Legyen értelmes, legyen hűséges. + pont, ha sportol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!