Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 9.-es fiú vagyok. A problémá(i)m a követekető(k): Az osztályomban kb. a lányok fele szerelmes belém a másik meg úgy van, hogy nem feltétlen, de nem ellenkezne. ( ne jöjjetek légyszi azzal, hogy beképzelt fa# , meg egyéb, muszáj leírnom, hogy felvázoljam a helyzetet) Én viszont egyikbe sem vagyok belezúgva. Az rátesz egy lapáttal , hogy nem igazán vagyok jártas ilyen ügyekben, még csak nem is csókolóztam (!). Vannak lányok az évfolyamban, sulimban akikkel szívesen ismerkednék,de az a baj, hogy csak kocsmákban, esti szórakozóhelyeken tudnék. Itt a kpcetkező probléma: voltam a haverjaimmal egyszer kétszer ilyen helyen, de eléggé kényelmetlenül éreztem magam és mostanában nem megyek (eléggé zavar, hogy 15 évesen minden nap félholtra akarnak itatni), mindenki azzal baszogat, hogy te úristeeen ez milyen antiszoc mert nem b#sz be minden pénteken ! A baráti körömben egyre idegenebbnek érzem magam, mert mindenki arról beszél, hogy xy mennyire részeg volt. Egyszóval kezdem nagyon egyedül érezni magam. Pechemre a környezetemben senkit se ismerek aki hasonlít rám és elsírhatnám neki a gondjaimat. Nem vagyok ilyen öntelt páwa gyerek, de jól próbálok öltözködni stb. Tehát összefoglalva: Az ismertségi körpmben népszerű vagyok,de ez az ismertségi kör lehetne negyobb. Hol tudnék ismerkedni? Bocsi a helyesírásért és ,ha logikátlan írás ,de kavarognak a fejemben a gondolatok :(

2015. okt. 7. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
keress társkeresőn partnert ahol leirhatod az igényeidet
2015. okt. 7. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Ajjaj...

Ismerős helyzet, én most 17 vagyok, nálam is gimiben kezdődött. Nem fogok hazudni, lesz ez még rosszabb is. Én is elmentem az elején egy-két helyre, de hiába volt jó társaság, az ilyen buliktól valahogy megváltoznak, a bizonyos csordaösztön mindent tönkretesz....

De minden osztályban vannak olyanok akik nem ilyenek, az ő társaságukat keresd, csináljatok programokat velük :) Pl mozi, kori, fagyi, vagy csak suli után egy kávé vagy ilyesmi, bármi.

De mindenképp szocializálódj, mert a végén azon kapod magad, hogy egyedül maradsz, és onnantól kezdve már nehezebb beilleszkedni bárhova is, ez tapasztalat. Egyébként ha a suliban a piások is jó fejek, kedvesek és szerinted nem rossz emberek, próbáld meg nem elítélni őket (elsőre nehéz minden italos dohányos (rosszabb esetben füves) sztorit elengedni a füled mellett), később talán jobb lesz :) Valamilyen szinten még jóban lehettek ^^

17l sok sikert :)

2015. okt. 7. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:

utolsó köszi. Kicsit azért más a helyzet. Én ilyen abszolút a középpontban típus voltam(vagyok) szeretik a társaságom ,de egyszerűn én érzem kiszorítva magam. És az a baj, hogy nálunk 2 kategória van fiúkban

népszerű

jóarc

nos a "jóarcok "

2015. okt. 7. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
mind kocsmáznak csak én nem kb. igen jófejek velem meg asuliban mindig együtt lógunk csak utána , xy miért nem jössze le már bírnád ugybeba.... hogy .... és ez a baj :( és nincs senki akivel ezt megbeszélhetném. am én is járok szórakozni , haverjaimmal csak inkább fesztiválokra, és ezért ez a kocsmázás nekm olyan . .... izé hát rangon aluli v ilyesmi
2015. okt. 7. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden 9. osztályban eléri ez a tanulókat. Mármit az, hogy nem akarsz inni, csak mert a többiek igen. Velem is így volt, de most már tök máshogy látom, 10. végére fogadok te is megbékélsz ezzel. Kocsmába azért nem járok, de egy sör egy-két haverral nagyon jó tud lenni, vagy egy buli. És hogy a kérdésedre válaszoljak, én azt tanácsolom, hogy semmi buliból ne maradj ki, mert akkor az osztály "lúzerei" közé fogsz tartozni automatikusan. Vegyél részt a közösségi programokban, és próbálj szünetekben csajozni. Tudom, minden kezdtet nehéz....
2015. okt. 10. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó 17F voltam...mert számít
2015. okt. 10. 23:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, azért nem teljesen erről van szó nálam szernecsére, én csak kocsmába nem járok , de a többi cucc megvan :)
2015. okt. 11. 09:27
 8/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük... én 17 vagyok, lány...szeretek bulizni, de inni nem. Alkalmakkor 1 pohár pezsgő és ennyi. Én azzal tűnök ki, hogy hozom a hangulatot és a poénokat :) a csajok felé pedig majd kialakul.. sosem lehet tudni, hogy mikor jön veled szembe egy lány. A sors eldönti majd. Ne sürgess semmit! :)
2015. okt. 11. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!