Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van egy fiu baratom aki 16 eves es drogozik (3hete ujra mert volt egy honap kihagyasa) cigizik nap mint nap iszik ha a baratival van..mar nem annyit mint regen max sort(remelem) bulizni jart sokat eleg durvan..a csaladi helyzete borzalmas. a szulei elvaltak,ide oda koltozott mert a neveloapja verte az anyjat de az anyja se szazas..most nyaron ongyilkos akart lenni..szornyu elete van es sajnalom es segiteni szeretnek neki..jah es szivbajos..pontosan nem tudom milyen beteg, de utana olvastam, es az eddigi tunetei alapjan iszkemas szivbeteg :/ rohamai vannak..es feltem..azt akarom h meggyogyuljon elvileg a rohamaira szedhet gyogyszert van mutet is ami hatasos az esetek nagyobb szazalekaban..es a kerdesem az lenne h mit tegyek en nala fiatalabb vagyok..eloszor is szolni szeretnek a szuleimnek mert lenne ra lehetoseg h segitsunk ...csak felek es szinte tudom h ha en elmondanam h egy olyan fiuval beszelek aki dorgozik cigizik iszik azaz a legrosszabb dologokat csinalja eltiltanak nem vesznek komolyan..es abba belebetegednek ha elhagynam (ujra) szoval tanacsot szeretnek kerni h mit tegyek?! mindent meg szeretnek tenni erte barmit... u.i bocsi h nem irok ekezettel es ha nehol ertelmetlenul fogalmazok..nem az erossegem :(2015. okt. 7. 22:16
1/3 anonim válasza:
Rendes tőled. A cuccokrol segíthetsz leszoktatni, de nem ajánlom, hogy belekeveredj, mert az ilyen fazonok erőszakosak szoktak lenni. Mióta drogozik? Már rendes függő?
2/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha ennyire rá van állva ezekre a dolgokra, akkor Te talán kevés leszel a leszokáshoz. Azt javaslom, először vele beszélj, hogy nem akar-e változtatni. Biztosítsd róla, hogy Te mellette leszel (ha tényleg így lesz) és csak a javát akarod. Aztán ha rágyújt vagy iszik üsd le. Hatásos :D
3/3 A kérdező kommentje:
#1-es egy honapja drogozik ujra..naponta egy szal..nekem ezt mondta..hat lehet h meg eppen nem fuggo mert van olyan nap mikor sziv mert a szulei otthon vannak es nincs ideje
#2 igen megprobalok mellette lenni csak nagyon messze lakik es azt nem engedik h odamenjek..en is erzem h ehhez keves vagyok de felek szolni felnottnek mert eltiltananak de en nem akarom magarahagyni..mar pszichologushoz jar mert vannak duh kitoresei is..o mar nem akar valtoztatni,elkonyvelte h max 30 eve van hatra es probalja pozitivan latni a dolgokat,es csak azert csinalja a sok hulyeseget(drog cigi)h elfeledje azt a sok rossz dolgot ami vele tortenik..nem tudom h mi lenne neki a legjobb? mar arra is gondoltam h koltozzon el..de az nem megoldhato
2015. okt. 7. 22:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!