Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek elviselhető vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
Hatalmas önbizalom hiányban szenvedek. 14 L
170 cm magas, és 48 kg vagyok.Nagyon vékony szerintem:( A melleim nagyon kicsik, a legkisebb melltartóba se férnek bele. A fenekem formás, és a kicsi és közepes közé esik. Szemüveges vagyok 10 éve, és egy fekete keretes mondjuk nagy szemüvegem van. Az arcom szerintem csúnya, mások szerint szép.. Annyira nem tudom magam elfogadni...nincsen valami tanácsotok arra hogyan tudnám magam szeretni?
2015. okt. 6. 16:47
3/5 anonim válasza:
14 eves vagy... az még eleg fiatal. Majd 'alakulsz' még, nyugi!
4/5 anonim válasza:
Így látatlanban semmit nem tudok rólad mondani, hiszen elképzelni sem tudlak. Ha képet küldenél, akkor okosabbak lennénk.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én is önbizalomhiányos vagyok. Szerintem senki sem csúnya, mindenkiben van szép "rész":)
Ha nagyon az vagy akkor privátba beszélgetthetünk illetve küldhetsz magadról képet, ha ez segít!:) 15L
Ui.: helyesírási hibákért elnézést kérek, telefonon vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!