Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menthetném meg a házasságomat amiben van egy nehezen elviselhető hiba?
Párterápia. Más ötletem nincs, az ilyesmit házilagosan lehetetlen megoldani. Ha nem változtattok, idővel úgyis belép a képbe egy harmadik, vagy valamelyikőtök lépni fog.
(És nem törvényszerű az sem, hogy nálad lesz újítás... láttam én már érdekességeket ilyen helyzetekben!!! A férfiak igencsak meg szoktak lepődni, mikor egyszer csak a frigid feleség lép le egy új pasival...)
Te nem látod? Elolvasva pofonegyszerű!
"Hogy menthetném meg a házasságomat amiben van egy nehezen elviselhető hiba?
Szülès után megromlott a nemi életünk a feleségemmel vagyis lekorlátozódott havi 1-re ami minőségre majdnem a nulla. Először a szoptatás miatt később pedig a szerintem a fogamzásgátló miatt."
Tehát A FOGAMZÁSGÁTLÓ MIATT!
Védekezzetek máshogy!
Főleg hogy akartok még gyereket, nem értem ezt az egészet!
Mért nem tudtok peteéréskor óvszert használni, peteérésen kívül pedig semmit, illetve a második ejakulátum módszerét alkalmazni?
Evvel a 2-3 dologgal akár évtizedekig is sikerülhet a védekezés, a hibaszázalék pont annyi, amennyire jöhet is a 2. baba!
Te! Az első baba előtt hogyan védekeztetek?
És mondd!
Vaszektómiát nem csináltatnál?
3: Bocs, de amit írtam, abban mi a pepecs?
Egyébként ebből már azt látom, hogy ő zárkózik el a nemi élet elől!
Ha neki is probléma lenne a szexuális élet hiánya, nem ragaszkodna a fogamzásgátlóhoz!
De ezek szerint neki ez nem probléma? Csak Te akarod, hogy újra legyen nemi életetek?
Mit mond, amikor azt kérded, hogy szeretné-e, ha lenen nemi életetek újra?
Más: Rajtad is azt látom, hogy elzárkózol a nemi élet elől. Különben nem vágtad volna rá, hogy a vaszektómia kizárt! Egy férfi aki meg akarja oldani a fogamzásgátlást, komolyan fontolóra veszi a vaszektómiát, hiszen ez a legkényelmesebb nemi életet teszi lehetővé!
"Én azért nem akarom a vaszektómiát mert én még biztosan szeretnék gyereket. "
? a kettő hogy függ össze?
# 6
Nem szeretnélek megbántani, de ha nem tudod, hogy a kettő hogyan függ össze, akkor szerintem nem igen kéne másoknak tanácsokat adnod fogamzásgátlás kérdésében.
Az ondóvezeték elkötése, hogy az ondó ne jusson a hüvelybe aktus során.
És a Te tudomásod szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!