Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Írjak neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Írjak neki? Már nagyon hiányzik.

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint két hónapja "szakítottunk" egy lánnyal, akivel igazából soha nem voltunk együtt, de mindenképpen több volt a kapcsolatunk egy egyszerű barátságnál. (Akit érdekel a sztori annak elmesélhetem, de nem ez a lényeg most.)

Kb. egy hónap alatt úgy éreztem, hogy túltettem magam rajta, de az elmúlt másfél héten egyre többször gondoltam rá, nem egyszer álmodtam vele.

Amikor elváltunk, azt mondta, hogy szeretné ha idővel barátok lennénk. Tudom, hogy az esetek 90%-ában ez nem jelent semmit, meg hogy épeszű ember nem megy bele ilyenbe, de én valahogy úgy érzem, hogy meg kell tennem ezt a lépést, a tudatalattim azt súgja, hogy lehet még valami ebből a viszonyból.

Ti mit gondoltok?

2015. okt. 6. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
írjál,legalább megnyugszól
2015. okt. 6. 14:13
 2/9 anonim válasza:
Ird le
2015. okt. 6. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Leírnád nekem is? :)
2015. okt. 6. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is, légyszi :D

Hátha tudok segíteni.

2015. okt. 6. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Nkm is írhatod :)

Amúgy mindenképp írj rá mindenképp :)

2015. okt. 8. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Írj :) hátha tudok jó tanácsot adni
2015. okt. 9. 05:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem irj neki.
2015. okt. 19. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Írj:) Ártani nem árthat, nem igaz?
2015. okt. 19. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, csak félek, hogy elutasítóan viszonyulna hozzám. Ezért vagyok tanácstalan...
2015. okt. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!