Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Írjak neki? Már nagyon hiányzik.
Kicsivel több, mint két hónapja "szakítottunk" egy lánnyal, akivel igazából soha nem voltunk együtt, de mindenképpen több volt a kapcsolatunk egy egyszerű barátságnál. (Akit érdekel a sztori annak elmesélhetem, de nem ez a lényeg most.)
Kb. egy hónap alatt úgy éreztem, hogy túltettem magam rajta, de az elmúlt másfél héten egyre többször gondoltam rá, nem egyszer álmodtam vele.
Amikor elváltunk, azt mondta, hogy szeretné ha idővel barátok lennénk. Tudom, hogy az esetek 90%-ában ez nem jelent semmit, meg hogy épeszű ember nem megy bele ilyenbe, de én valahogy úgy érzem, hogy meg kell tennem ezt a lépést, a tudatalattim azt súgja, hogy lehet még valami ebből a viszonyból.
Ti mit gondoltok?
Nekem is, légyszi :D
Hátha tudok segíteni.
Nkm is írhatod :)
Amúgy mindenképp írj rá mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!