Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Írjak rá, hogy hiányzik vagy ne?

Írjak rá, hogy hiányzik vagy ne?

Figyelt kérdés
Vasárnap összevesztem azzal a fiúval aki tetszik egy kicsit..Hétfőn írt hogy sajnálja és szeret. Haragudtam rá ezért nem nagyon érdekelt és hétfőn beszéltünk utoljára. Suliba alig nézünk egymásra iszonyat féltékeny vagyok hogy előttem ölelgeti a többi lányt. Szerdán engem is megölelt. Írjak neki hogy hiányzik vagy inkább várjam meg amíg ő ír? (Ami esélytelen) Mellesleg olyan fiú aki egyszerre több lánynak mondja ugyanazt.
2015. márc. 27. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj rá valami semleges ürüggyel, például hogy tudja-e mi volt a lecke akármiből, vagy tud-e kölcsön adni valamit, mondjuk szótárat vagy valami olyat, amit tuti kölcsön tud adni. Akkor találkozhatsz vele, és aszondod, hogy iszonyúan kell neked most egy kávé, beül-e veled?
2015. márc. 27. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
"olyan fiú aki egyszerre több lánynak mondja ugyanazt." Szerintem ez egy jel, hogy nem érdemes több időt rá pazarolni, nem te leszel az, aki megváltoztatja...
2015. márc. 27. 20:22
 3/5 anonim válasza:
Pfejj, hagyd inkább. Ha esélytelen hogy írjon, és mindenkit etet a dumájával hagyd a francba. Megjártam már én is egy ilyen fiúval.
2015. márc. 27. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább kiméld meg őt magadtól.
2015. márc. 27. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:

ügyes fiú.

dobott egy horgot és megetted.

ez az egyik legjobb taktika,hogy a vonakodó nő előtt flörtöni egy másik nővel ezzel demonstrálva a vonzalmi értékét.

ennyire ne add ki magad,hogy hiányzik,de írj rá persze.

ő hétfőn leírta mi a pálya,miért esengene neked tovább?

férfi ilyet nem tesz max egy papucs.

után egy kicsit játszmázott előtted a többi csajjal,hogy vedd már észre magad és szállj le a magas lóról.

neked is adnod kell,neked is ki kell mutatnod az érdeklődésed és a vonzalmad nemcsak neki.

2015. márc. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!