Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy fiu, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiu, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Hivatalossan dijugratok, jarok versenyekre van ott 1-2 fiu, korombeliek, de a legtobb lany. Ha tobbnapos a verseny akkor szoktunk hulyulni azokkal akiket ismerek. Es egy fiu nagyon megtetszett, neha beszeltem is vele, nagyon aranyos, csak nagyon spk lanybaratja van es szinte csak veluk log, neha tudom csak "egymagaban' kifogni. Menjek oda a tobbiekhez mikor nem is imserem a lanyokat? Vagy hogy?

2015. okt. 6. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Én biztos nem mennék úgy oda. Ha te is szimpi vagy neki, fog lehetőséget találni, hogy megszólítson.
2015. okt. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!