Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így, hogy a kicsit "butább" lányokat szereti?
Lehet félreértettelek volna?
Akkor pontosan mit értettél az "így lenne normális" alatt?
Alapvetően normális ( = hagyományos), hogy a nők iskolázottsága alacsonyabb, mint a férfiaké (manapság statisztikák alapján ez megfordult; átlagosan a nők iskolázottabbak, mint a férfiak, ami egyszerűen természetellenes).
Ez elősegíti a nemi szerepek felborulását, a férfiak feleslegessé válását (a hagyományos férfi feleslegessé válását; a többit viszont én nem tekintem férfinak, csak hímneműnek, így az nem számít), így elősegíti a családok felbomlását is, növeli a válásokat, csökkenti a születendő gyerekek számát, az pedig nemzethalálhoz vezet.
Drasztikus és a legszélsőségesebben sarkított levezetés, nem véletlen. Főleg, hogy a nemzet- és rassz-halál egyáltalán nem annyira irreális, mint amennyire manapság a többség gondolja (még), sajnos.
Alapvetően a nők magasan iskolázottsága a feminizmusnak köszönhető, a feminizmus pedig a marxizmusból táplálkozik (a marxizmusnak egy kiragadott része a nőkre vonatkoztatva). Abban pedig Pokol Béla úr is egyetért velem (alkotmánybíró, szociológus, egyetemi tanár, jogtudós), hogy a feminizmus közvetve hozzájárul az európai népesség fogyásához, ez a népességfogyás pedig az európai kultúra és a fehér ember eltűnését fogja eredményezni erről a világról, még a XXI. század vége előtt.
Nem tudom hogy préseltem ki magamból ennyi sort, mikor megfogadtam, hogy nem fogok ennyit írogatni ide, ráadásul iszonyat lusta és fáradt vagyok. Az előző kommentem stílusának az oka ez a belefáradás az itteni emberek butaságába... te nem úgy reagáltál erre az utolsó kommentedben, ahogy a többség szokott, úgyhogy az előzőeket visszavonom. Mármint a jelzőket.
Milyen szép világban élünk :')
nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!