Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a nyelves csók?
Nyalas :D De ha szerelmes vagy akkor csodalatos, bizsergeto es feltuzeli az egesz tested. Remelem olyan lesz az elso csokod mint leirtam :D
Nem Kell tudni, nincs technikaja egyszeruen felfedezitek egymas szajat a nyelvetekkel, rajottok magatoktol,hogy Kell. Az ilyesmit nem szabad megtanulni mert elvesz az erzelem.
18/L
elég nyálas, fura érzés. de jó értelemben fura :)
az első igazi csókom egy nálam idősebb és tapasztalt fiatalemberrel történt, nem szerettük egymást szerelemből, de eszméletlen jól csinálta. én pedig csak ráéreztem a dologra :) azt mondta, jól csináltam, pedig az volt az első igazi nekem. (és nem gondolta volna hogy nekem ez volt az első :D) egy dolgot viszont érdemes megjegyezni: ne dugd le a nyelved rögtön a torkán :D először csak az ajkaiddal érintsd az ajkait, utána úgyis jön a nyelv :)
nem kell rágörcsölni jön magától.
3-as vagyok
egyébként nagyon finom és puha érzés, talán az egyik legjobb érzés volt eddigi életemben :) és nem csak az első, hanem az összes csók amit attól a fiútól kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!