Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jon ra a fiu, aki tetszik nekem, hogy nalam jobban SOHA SENKI nem fogja szeretni es JO lenne, ha randira hivna mar?
Már világosan el lett mondva, hogy valószínű azért nem foglalkozik veled a pacák, mert nem tetszel neki sem külsőre (nem nézel ki jól), illetve gyerekes vagy (ehhez nem kell külön komment). Valószínű, nem is fog elhívni.
De ha mindenképpen véget akarsz vetni a kétségeidnek, akkor menj oda hozzá Te, és hívd el valahová. Majd a randin kiderül minden számodra is.
Olyan favicceid vannak,hogy az már fáj.:DD
Vigyél egy deszkát és ha nem azt csinálja amit mondasz törd szét rajta. Ez is egy megoldás de nem ezt a kort éljük.
Egy randinak sosem az a vége amit eltervezel. Na meg ott van hogy van e mersze elhívni, és a szemébe mondani: Mikor kéred meg a kezem? Látom hogy szerelmes vagy belém! Nem hangzik valami rózsásan. És ez a mondat nélkül értelmetlen a randi.
A tervezett neurológiai pszichológia nem írja elő sem egyedi sem általános esetekben sem. Ha már ennyi a tanács akkor hogy senkinek ne legyen igaza a kérdező hallgasson a szívére mert az nem téved!
A naivságnak súlyos ára van, mivel a naiv embereket rendszerint kihasználják anyagilag, érzelmileg és szexuálisan is. Persze, nyilván nem kötelező komolyodni, olvasni és gondolkodni sem muszáj, csak lehet... :-)
@Kérdező
Nem kell nekem hinni, ezért mondtam, hogy menj oda te az inashoz, akkor majd minden kiderül számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!