Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jon ra a fiu, aki tetszik nekem, hogy nalam jobban SOHA SENKI nem fogja szeretni es JO lenne, ha randira hivna mar?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 22:40
21/57 anonim válasza:
Pumped Gaboért sír a szíved? Vagy Kis Grofo miatt?
22/57 A kérdező kommentje:
Dehogy lenyeg az egyetem, hol irtam ezt? A fiu, oda jar, ahova en.
2015. okt. 3. 23:15
23/57 Clark Kent.. válasza:
@Kérdező
22 éves? Mondjuk valahol sejtettem, hogy nem vagy olyan kicsi, mert ebbe a kategóriába írtad a kérdésed. De az írásod és a mentalitásod alapján 15 évesnek gondoltak, mert úgy viselkedsz, mint egy kiscsaj.
Hát, van egy tippem, hogy miért nem hív el a csóka sehová, wehehehehe...
24/57 A kérdező kommentje:
Remenykednek benne, hogy opened paradise, csak vele mar beszelgettem es nem o az, de kb ilyen neki is a stilusa, szoval becsapos.
2015. okt. 3. 23:16
25/57 A kérdező kommentje:
Miert nem hiv el? :D
2015. okt. 3. 23:17
26/57 A kérdező kommentje:
Apukam szerint is 15 vagyok!
2015. okt. 3. 23:17
27/57 anonim válasza:
Te egyetemre jársz? Ilyen írásmóddal?
28/57 Clark Kent.. válasza:
Mert gyerekes a viselkedésed, és nem vagy vonzó.
Ez utóbbit onnan tudom, hogy ha egy lány buta, még a szexi testéért szoktak vele foglalkozni. De úgy látszik, hogy te teljesen közömbös vagy a csókának, ezért nem érdeklődik irántad... Hiába, ő sem veréb. :DD
29/57 A kérdező kommentje:
Az en szakomon inkabb szamolunk, ott nem para, de sztem semmi gaz nincs az irasommal, sokan peldat vehetnenek rolam, az en telefonomom nincs ekezet.
2015. okt. 3. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!