Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nem kaptam puszit lányoktól akkor nem is fogok?
Figyelt kérdés
Nemsoká 17 éves fiú vagyok és soha nem puszilt meg lány. (természetesen fiú sem...)
Ha eddig nem kaptam akkor mikor fogok egyeltalán? :(
Szerintem az lenne az egészséges ha kaptam volna már párat. (szocializálodásban)
2015. okt. 3. 22:21
1/7 anonim válasza:
Amikor barátnőd lesz..
Én is majdnem 18 évesen kaptam csókot is meg puszit is :D
2/7 anonim válasza:
20 éves vagyok és ugyanott tartok mint te, szóval pacsi:D Én csak sok ölelést kaptam a lányoktól..
3/7 A kérdező kommentje:
Ja igen... Én még ölelést sem.
2015. okt. 3. 22:28
4/7 anonim válasza:
Jó estét kívánok! Ez itt az Aggok Háza?
5/7 anonim válasza:
Nyugi egyáltalán nem gáz a dolog.. Rengeteg olyan csávót ismerek, akik ugyanilyen cipőben járnak mint te.. Egyszerűen csak nem jött még el a te időd. Legyél kedves a lányokkal próbáld megnevettetni őket, és legyél türelmes.. És ami még fontosabb, legyél nagyon figyelmes:D Azt szeretik a legjobban:D
6/7 anonim válasza:
szerintem járj el bulizni, haverokkal lógni, ott nem nagyon kell ilyenek miatt aggódnod... persze, ha csak ilyen testi dolgokra vágysz... ha érzelmire is, akkor tényleg várj
7/7 anonim válasza:
állj neki beszélgetni a nőkkel különben úgy fogsz maradni, ha félsz akkor iratkozz be küzdősportokra az biztosan megerősiti az önbizalmad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!