Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért ilyen bonyolultak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért ilyen bonyolultak?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki 4 évvel idősebb nálam és együtt voltunk. Egy hónap után nem feküdtem le vele és mondta hogy neki ebből elege van. Pár nap után rám írt hogy ő nem akar engem elveszíteni. Utána beszélgettünk, elvoltunk és mondta, hogy ő nem akar engem kihasználni mert olyan jóindulatú, aranyos lány vagyok stb. és akkor is fog velem foglalkozni meg vigyázni rám ha nem fekszem le vele. Most az van hogy találkoztunk volna, de célozgatott, hogy kevés ruha legyen rajtam stb. és nem mentem bele, erre mondta, hogy jó hagyjuk az egészet, többet ne írjak és ne keressem, nem csinálja ezt tovább.
2015. okt. 3. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
csak le akar fektetni! Amugy szerintem a lányok a bonyolultak
2015. okt. 3. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak le akart fektetni :/

Igen, a fiuk szerint a lanyok, a lanyok szerint a fiuk bonyolultak :'D

Amúgy hany eves vagy kérdező? :)

2015. okt. 3. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
pontosan, csak meg akart fektetni..:/ És csatlakozom az előttem lévőhöz, a lányok a bonyolultak!:D
2015. okt. 3. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Mondta, ha le fekszem vele utána is fog velem foglalkozni ezen ne aggódjak. Meg hogy mi soha nem lennénk rosszba.
2015. okt. 3. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt kell mondanom, de ez csak duma :/
2015. okt. 3. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
ez csak testi vonzalom volt, amihez próbált jó érzelmi vonzalmat színlelni, semmi több..:/
2015. okt. 3. 21:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Egyébként 15 vagyok.
2015. okt. 3. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk nem bonyolultak...

Ez a srác sem bonyolult egyáltalán. Egyszerű, mint a bot. Meg akar fektetni és kész. Ennyire kellesz neki. Ebben semmi bonyolult nincs.

De legalább nem dőlsz be neki.

2015. okt. 3. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bonyolult? Meg akar dugni. Erre probál rávenni. Ennyi.
2015. okt. 3. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
azt hitte hogy ha majd azt mondja hogy akkor is foglalkozik veled ha nem fekszetek le, akkor majd te látod rajta és elhiszed neki hogy "uristen ez a srác nem ollyaan" , és te ezért majd azt mondod hogy akkor feküdjetek le, te pedig helyesen tetted hogy nem dőltél be ennek, ez most nem jött be a hülyegyereknek:D
2015. okt. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!