Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akiknek mar a 195 cm-es magasság mar túl durva?
Figyelt kérdés
Magassagod írd2015. okt. 3. 17:18
11/18 anonim válasza:
Nekem eggyáltalán nem durva. :)
175-178
12/18 anonim válasza:
145 cm vok mégis bejönnek az ilyen magas pasik
13/18 anonim válasza:
Én is imádom a magas fiukat , hisz énim magas vagyok 174-5
14/18 anonim válasza:
Nekem pont tetszene.:) 16L 180 cm
15/18 anonim válasza:
Nekem csak akkor jönnek be,ha izmosak.Ha nagyon vékonyak,akkor olyan nyurgák..:D De az én magasságomhoz alapból túl sok,max 180-185 jön be általában. 157cm,19L :)
16/18 anonim válasza:
Apukám 196, nekem ő nem látszik olyan durván magasnak ha csak ketten vagyunk, szóval azt hiszem nem zavarna. De ez elég buta kérdés, a legtöbb kis töpszli csajnak is akkora pasi kell mint egy ház :D (akinek nem inge nyilván ne vegye magára) 16/L 172cm
17/18 Hejcegno16 válasza:
Szerintem az joo ha pasi nagyobb mint a lany en mondjuk pont azt szeretem ha baratom nagyobb mont en
18/18 anonim válasza:
Szerintem, nem túl durva sót a magas pasik nagyon is vonzok tudnak lenni.
165cm 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!