Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikkel lehet a legjobban levenni egy lányt a lábáról?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni nála, hogy barát vagyok-e vagy több, de ő nekem több.2015. szept. 28. 21:48
1/7 anonim válasza:
Ha simán kirugod a lábát, vagy levágod egy sthillel :D
Miért nem mondod el neki?
2/7 anonim válasza:
Ha negy darab a lány, célszerű daruval!
Elkerülendő a baleset! :-)
3/7 anonim válasza:
Szeretjuk, ha eszrevesztek aprobb valtozasokat is ;) pl levagtak a lany hajat, vagy vett egy uj ruhat. Ha udvariasak vagytok, de humorosak, lehet veletek rohogni :) Legyetek mindig segitokeszek :)) 17/L
4/7 A kérdező kommentje:
Mindketten eléggé hullámzó hangulatúak vagyunk. Mondjuk ez a múltunk miatt ilyen (szerintem beszélhetek T/1-ben). Említette már, hogy már ríkattam meg, mert annyit törődtem vele, mondta, hogy vele még nem nagyon törődtek úgy, ahogy én teszem és azt is, hogy szeret nevetni és minden viccemen nevet (mindketten eléggé fárasztó vicceket szeretünk, de én mindenfélét kedvelek).
2015. szept. 28. 22:57
5/7 anonim válasza:
Szerintem tekintve,hogy meghoditani akarod ( a levenni a labarolbol gondolom) en kedveskednek neki aprosagokkal amiket tusom,hogy szeret. Virag, csoki aprobb pluss vagy epp toll, ecset. Te ismered ot ezt mar te tudod :) Meg bokolj neki sokat lehet viccelodve is
18/L
6/7 A kérdező kommentje:
A bókolás is annyiszor megvan, amennyiszer csak tudom. Ajándékok terén meg szeretek egyedit és saját kezűleg készült ajándékot adni (most írtam egy verset, ráírtam egy papírra, azt méretre vágtam és egy képeslapba ragasztottam).
2015. szept. 28. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!