Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utalhat ez ha így tesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utalhat ez ha így tesz egy fiú?

Figyelt kérdés
Már január óta figyelem, és ő is engem. Volt hogy megfordulg utánam, meg általában mindig néz. Fbn ismerősök vagyunk és üziben felköszöntött. Ha kiteszünk vmi képet mindig lájkoljuk egymásét. Élőbe csak néz. Nem csinál mást. Mit jelent ez? Én egy visszahúzódó típus vagyok, kezdeményezni nem tudok, nagyon izgulok ha a közelben van. Miután felköszöntött 2 hétre rá írtam neki hogy szia de nem látta. Sok idő eltelt azota. Kérlek mondjátok mit jelent ez a fiúknál. Köszönöm.
2015. szept. 27. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki te is, csak ő is fél kezdeményezni.
2015. szept. 27. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Mind a ketten félek kezdeményezni, ez azt jelenti.
2015. szept. 27. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Egymásnak vagytok teremtve így hát nem mertek kezdeményezni
2015. szept. 27. 11:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Utolsó érdekes mert én is így érzem :))
2015. szept. 27. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha írtál neki, és meg sem nézte, akkor kétlem, hogy érdekelnéd...
2015. szept. 27. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Azóta is mindig néz. Ha kirakok egy nem rólam szolo képet, azt is lájkolja. És tényleg mindig néz keresi a szemkontaktust.
2015. szept. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!