Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megadnátok privátban a neveteket egy idegennek, ha megkérdezi?
Én személy szerint simán küldök képet, kétlem, hogy hátrányom származhatna ebből. Figyelek erre, hogy csak olyan fotók legyenek, ahol máshol is publikusak lennének.
A nevem nem szoktam megadni, mert ha úgy érzem -ez nálam pár nap-, akkor adok fb linket, és ott úgyis látja már. Ettől sem tartok, hogy ebből baj lehetne, hiszen attól, hogy tudja a nevem, linkem, még nem kötelező találkoznom vele.
Az, hogy egy 40 éves pasi kirak egy 17 évesről készült képet... ezért kell nyilvános helyen találkozni, de inkább még előtte kérni egy olyan képet, ahol tuti, hogy nem tud csalni, mert helyben kell megcsinálnia, a te kérésed szerint.
Egyébként én minden üzenetre válaszolok, mert lehet valaki képet kér rögtön, de később kiderül, hogy "Jé, ez teljesen normális.", ugyanígy lehet ennek a fordítottja is.
Aki írta, hogy aki 15 évesekre gerjed az nem pedofil. Köszönöm neki, mert ez teljesen igaz. Ettől függetlenül persze, hogy lehet veszélyes alak, mint ahogy bárki más, egy 17 éves is.
A kérdésedre válaszolva pedig, igen, megadnám, de az elején csak a keresztnevem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!