Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megadnátok privátban a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megadnátok privátban a neveteket egy idegennek, ha megkérdezi?

Figyelt kérdés
Ha pl.valakivel egy ideje már beszélgettek privátban, és kedves,jófejnek tűnik, akkor eláruljátok neki a neveteket? Sokszor küld valaki linket,hogy jelöljem be facebookon,de én nem merem,főleg azért mert a település,iskolám neve is meg van adva. Bármennyire is tűnik megbízhatónak az illető nem ismerem,nem tudom kicsoda valójában,lehet,hogy egy 40 éves pedofil aki egy netről szedett kb.17 évesnek kinéző srác képét állította be profilképnek. A másik meg az,ha valaki képet kér rólam... Lehet jobb lenne nem válaszolni az ilyen privát üzenetekre. Ti mit gondoltok erről?Régebben nem is tettem,de mostanában azért visszaírok,ha úgy van. 15/L

2015. szept. 27. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg szoktam mondani a nevem, de az elején mindig csak a keresztnevemet, képet szoktam küldeni magamról, ha a másik fél is mutat. Ezekből baj nem lehet. Vettem már fel facebookra is ismeretleneket akikkel csak úgy beszélgettünk. 19/f
2015. szept. 27. 13:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. szept. 27. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Én személy szerint simán küldök képet, kétlem, hogy hátrányom származhatna ebből. Figyelek erre, hogy csak olyan fotók legyenek, ahol máshol is publikusak lennének.

A nevem nem szoktam megadni, mert ha úgy érzem -ez nálam pár nap-, akkor adok fb linket, és ott úgyis látja már. Ettől sem tartok, hogy ebből baj lehetne, hiszen attól, hogy tudja a nevem, linkem, még nem kötelező találkoznom vele.

Az, hogy egy 40 éves pasi kirak egy 17 évesről készült képet... ezért kell nyilvános helyen találkozni, de inkább még előtte kérni egy olyan képet, ahol tuti, hogy nem tud csalni, mert helyben kell megcsinálnia, a te kérésed szerint.

Egyébként én minden üzenetre válaszolok, mert lehet valaki képet kér rögtön, de később kiderül, hogy "Jé, ez teljesen normális.", ugyanígy lehet ennek a fordítottja is.

Aki írta, hogy aki 15 évesekre gerjed az nem pedofil. Köszönöm neki, mert ez teljesen igaz. Ettől függetlenül persze, hogy lehet veszélyes alak, mint ahogy bárki más, egy 17 éves is.

A kérdésedre válaszolva pedig, igen, megadnám, de az elején csak a keresztnevem.

25/F

2015. szept. 27. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
A keresztnevet simán ellehet mondani, úgysem tud vele mit kezdeni..
2016. szept. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!