Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ők összeillenek?
A lehető legkevésbé.
Honnan szedted ezt a két random embert?
Mert szerinted a "Tini párkapcsolatok" rovatban hány éves emberekkel kéne találkoznod, ha nem 12-17évesig?:D
Amúgy meg mért tűnnek "swagyolopáwáknak"? :D
A srácot értem hogy kicsit beképzelt állása van, de a kislányon mi az?:D Csak egy irigy p*cs vagy, semmi több. Ha már egy ember megpróbál jól kinézni, már leszólód.. :)
A kérdésre válaszolva:
Szépek lehetnek együtt, bár a srác kicsit "flegmás", a kiscsaj pedig olyan aranyos. (persze lehet csak szar pillanatba lett lekapva a fiú)
Külső alapján összeillenek szerintem, de igazából ez inkább belül dől el, ki kihez illik.
Nem tudom, h egyikőtök tette-e fel a kérdést, ha igen akkor azt tudom ajánlani, hogy ne számítson mit gondolnak mások rólatok. :)
utolsó nagyon szépen köszönöm az egyetlen értelmes választ.
nagyon igazad van
:)
Több normális válasz is volt, csak neked azért szimpi az utolsó, mert végre valahára valaki azt mondta, hogy igen :))
Pedig kur.vára nem. :DD
jól van én kérdeztem ő normálisan válaszolt
és egyébként szerintem sem illenek össze csak megkérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!