Jó ez a konfig? Összeillenek a dolgok? Összeszereléshez nem értek, beleférnek a házba?
Asrock B85M alaplap
Intel Core i5-4570 processzor
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HX316C9SR/8 memória
Gigabyte R9 380 4GB DDR5 GV-R938G1 GAMING-4GD videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 500W Hyper 500 tápegység
Aerocool V3X Advance Black számítógép ház
asrock b85m pro3 több kimenet van rajta és olcsóbb is, amúgy meg ugyan azt tudja mint a sima M-es.
miért nem 4590? 150 forinttal drágább, annyit megér pluszba.
én mondjuk a sapphire 380 4gb-os nitroját venném ennyiért, de ez már ízlés kérdése.
Amit lespórolsz alaplapon meg esetleg vga-n, abból simán rakhatsz bele fsp 550 raider-t. Hyper sem rossz, de nekem jobban bevált a raider széria
Ház meg te tudod, ha ez tetszik, vedd, de a 150 milis cpu cooler magasság még bezavarhat, ha későbbiekben cserélsz tuning lapra meg processzorra, akkor valószínűleg házcsere is kell majd.
Köszi szépen!
4570 és 4590 között én is variáltam, de akkor ok, utóbbi lesz.Lehet akkor az alaplap is a másik lesz.
A 380 nitro és a gaming kártya között mi a különbség?
Nem tervezek bővítést később, ha belefér így ebbe a házba, akkor nekem jó. De akkor belefér, nem?
Belefér a házba, hogyne.
A kártyák közt annyi, hogy gigabyte-nál nagyobb eséllyel fogsz ki selejtet, illetve nekem hangos a hűtése. Sapphire halkabb és kevésbé jelentkezik egy-egy selejtes
Asrock B85(M) Pro4 lap (Pro3 semmiképp)
i5-4690K (később még jól jöhet)
2x4gb 1866
R9 380 4gb (max. 70E-t ér)
WD ezex 1tb
Fsp Raider S 550
Aerocool V3X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!