Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnék nektek?
A külső most nem számít. Képzeljetek el egy átlagos lányt, aki se nem a leggyönyörűbb, se nem a legrondább, hogy ne billentse el a mérleget.
Nos...
Nagyon kedvelem a művészetet, sokat szoktam olvasni róla, ha tehetem múzeumba is megyek.
Havonta legalább egyszer elmegyek színházba, nagyon szeretem a musicaleket, az operáért nem rajongok.
Nem járok bulizni, inkább itthon vagyok, teázom (nagyon szeretem a teákat, mindenfélét) olvasok regényeket, verseket. Filmeket és sorozatokat is viszonylag sokat nézek.
Másokkal szemben elfogadó vagyok, nem ítélek el senkit, próbálok mindenkit megérteni. A sporton és politikán kívül majdnem bármiről el tudok beszélgetni.
A rossz bennem, hogy olykor elég hisztis tudok lenni és nehezen nyílok meg. Képes vagyok túlzásokba esni és okoskodni, de általában inkább magamba fojtom, mert tudom, hogy idegesítő tud lenni.
Ezek alapján összejönnétek velem?
Ha érdekel még valami szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!