Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bejönnék nektek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejönnék nektek?

Figyelt kérdés

A külső most nem számít. Képzeljetek el egy átlagos lányt, aki se nem a leggyönyörűbb, se nem a legrondább, hogy ne billentse el a mérleget.

Nos...

Nagyon kedvelem a művészetet, sokat szoktam olvasni róla, ha tehetem múzeumba is megyek.

Havonta legalább egyszer elmegyek színházba, nagyon szeretem a musicaleket, az operáért nem rajongok.

Nem járok bulizni, inkább itthon vagyok, teázom (nagyon szeretem a teákat, mindenfélét) olvasok regényeket, verseket. Filmeket és sorozatokat is viszonylag sokat nézek.

Másokkal szemben elfogadó vagyok, nem ítélek el senkit, próbálok mindenkit megérteni. A sporton és politikán kívül majdnem bármiről el tudok beszélgetni.

A rossz bennem, hogy olykor elég hisztis tudok lenni és nehezen nyílok meg. Képes vagyok túlzásokba esni és okoskodni, de általában inkább magamba fojtom, mert tudom, hogy idegesítő tud lenni.

Ezek alapján összejönnétek velem?

Ha érdekel még valami szívesen válaszolok.

2015. szept. 26. 16:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves vagyok.
2015. szept. 26. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem igen:)
2015. szept. 26. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Tökéletes lennél :)

18/f

2015. szept. 26. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem be, bár pár fontos dologról nem mondtál semmit... Példálul hogy mennyire vagy rendszerető vagy céltudatos.
2015. szept. 26. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. Valószínűleg mivel egyszerűen én pl megőrülök a művészeteknek ettől a fajtáitól nem tudom miért de feszültséget kelt bennem így valószínűleg ebben külömböznénk így egy ilyen lánnyal pl nem mennék múzeumba illetve színházba gyakran mivel mondom egyszerűen feszült leszek tőle így én se várnám el tőled hogy pl olyan helyre amit meg te nem szeretsz oda el gyere pl valamilyen rendezvény nem bulikra meg koncertre gondolok első sorba. Persze ha mindketten megértenénk egymásnak ezt a külömböző irányultságat akkor természetesen össze jönnék de ez szülhet sok vitát is :/
2015. szept. 26. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem jársz bulizni,müvészetkedvelővagy,sokat olvasol,,és van képed megkérdezni hogy összejönne-e veled valaki? :'D Szerintem mindenki..:')
2015. szept. 26. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen
2015. szept. 26. 19:37
 8/10 anonim válasza:
szerintem igen :D 17F
2015. szept. 26. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
szereted a mocikat édes?
2015. szept. 27. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem én is jól kijönnék veled. Én is gyakran nézek filmeket, sorozatokat. Engem is érdekel sok féle művészet, csak sajnos béna vagyok hozzá. Külsőre pedig szintén átlagosnak tartom magam. Ami nálam esetleg zavaró lehet, az az, hogy néha elég sokat beszélek. :) 18/F
2015. szept. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!