Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék barátzónás?
Figyelt kérdés
A kérdésem fura lehet így első olvasásra, mert pont senki nem akar barátzónába kerülni, kivéve kevés embert, itt vagyok például én. Szóval, a problémám, hogy barátzónába akarok kerülni, mert lány barátra lenne szükségem. De nem kezdhetek úgy, hogy "Szia, szeretem a pasikat, barátkozunk?"2015. szept. 25. 08:03
1/2 anonim válasza:
Tehát meleg vagy? Egyébként a lényeg, hogy sokat mesélj a lányoknak, annyira ne legyél kíváncsi rájuk, mint amennyire egy párkapcsolatban kíváncsiak egymásra az emberek, azért beszélgess velük sokat, meg kérdezgesd is őket, illetve hallgasd meg a problémáikat, de sose lépd túl a határt.. Tesztelgetni fognak, mint pl "hú de csúnyán írok"(rengeteg hasonlót csinálnak a lányok) várják majd hogy te megcáfolod ezt, na ezt ne tedd gyakran..:D Inkább szúrós viccel próbáld megerősíteni, mindketten nevetni fogtok rajta valszeg, de mégse lesz olyan pofátlan.. Ha komolyan veszi, akkor is csak vigyorogj és mondd neki hogy nyugodjon meg, csak vicceltél.. Hát így szerintem ennyi, én se igen vagyok okos ebben, mivel ha beszélgetek egy lánnyal egyből össze akarna jönni velem, és nehéz lekoptatni őket, de a lényeg hogy ne legyél túl kedves, de azért legyél kedves, ne legyél túlzottan kíváncsi, de azért valamennyire mégis legyél az, szóval állj meg a határoknál.. Később mikor már sok ideig "barátok" vagytok, úgy is tudjátok a határokat, és minden sokkal lazábban megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!