Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány sem szereti a "kívülá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány sem szereti a "kívülálló" fiúkat?

Figyelt kérdés

Egy lány sem érdeklődik a visszahúzódó, vékony, kedves, népszerűtlen fiúk után?

Vagy ők (én) egyedül maradnak?

2015. szept. 24. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát, a kilátások nem a legjobbak:( De reménykedni attól még lehet.
2015. szept. 24. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:

De. Magyarországon, aki korban is megegyezik hozzád, biztos van vagy 6 ilyen lány. :D

Sok sikert a megtalálásukhoz!

2015. szept. 24. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
lányok szted mire indulnak, arra aki letett valamit az asztalra és van egy kis sikere vagyéppen tudja mit akar és magabiztos vagy arra aki nyalogatja a sebeit és figyeli az eseményeket hátulról???
2015. szept. 24. 21:32
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pont az ilyenek tetszenének,de sajnos egy visszahúzódó és kedves srácot sem ismerek :(15/L
2015. szept. 24. 21:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam ezt mert én nagyon be tudnám tölteni az időt egy olyan lánnyal akivel nem foglalkoznak és ezért gondoltam azt hogy a lángoknak is kell ilyen fiú.

De akkor ezekszerint nem... :/

2015. szept. 24. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez alapján nem mondom, hogy "vegyél feleségül!", mert, ebből nem lehet megállapítani, hogy valaki tetszik-e vagy sem...

Ha pontosabb személyleírást adnál, talán felajánlanám, hogy a feleséged leszek :D

2015. szept. 24. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:
miez, magasvékony 2.0?:D
2015. szept. 25. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Népszerűtlen, szerencsétlen, lúzer, forever alone, stb. csoportba kategorizált... Elkezdtem zenélni, mert úgy jól esett egy valamire való hobbi. Aztán elkezdtem zenekarozni (dobos vagyok). Azért ezt választottam, mert ezek fonots láncszemei a zenekarnak, a legnagyobb feladata nekik/nekünk van. Mégis a háttérben vagyunk, nem igazán ránk hárul a figyelem. És ez nekem jó. De azért valamennyinek mégis kellene szerintem lennie. És azt hittem, hogy ha zenekarozni fogok, valamennyire népszerűbb leszek. Mennyire sikerült? Egyáltalán nem, pedig tettem is érte, mindig eljártam koncertekre (sajátra is és másokéra is), bulizni, haverozni, megnyiltam. Ez arra volt jó, hogy leginkább kihasználjanak... Szóval inkább maradj népszerűtlen, mintsem rossz tapasztalataid legyenek.
2015. szept. 25. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem pont hogy bejonnek a kicsit kivulalobb furabb sracok. Most is egy ilyen jon be
2015. szept. 26. 00:25
 10/13 ---Laura--- ***** válasza:
Nekem is tetszenek a kívülálló fiúk.Attól hogy valaki nem szeret a figyelem középpontjában lenni attól még nem bztos hogy egyedűl marad.
2015. szept. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!