Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú! Miért néz folyton?
Van egy fiú az osztályomban, nem igen szoktunk beszélni, vagy ha igen akkor általában csak sulis témáról. Néha csinál egy-két vicces dolgot amin nevetek, meg fordítva, de ennyi. A napokban viszont feltűnt,hogy órán random hátrafordul - vagy épp mikor beszélgetünk egy társaságon belül,- és néz vagy bambul, nem tudom eldönteni... Viszont engem kimondottan zavar, mivel nem tudom,hogy most van rajtam valami vagy nem is tudom, egyszerűen nem szeretem, ha néznek és kész.:D
Szerintetek mi lehet ennek az oka? Nem hinném,hogy tetszenék neki vagy valami, viszont ennyire ronda sem vagyok, hogy ennyire bámuljon... De komolyan.:D Szóval ha tudnátok segíteni,hogy hogyan mondjam vagy jelezzem felé nem tetszésemet, vagy egyáltalán miért csinálja, nagyon megköszönném. Ez ilyen ösztönös dolog lenne nála?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!