Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alábbiak közül melyik típusba tartozó fiúk jönnek be a leginkább nektek?
Tudom, hogy egy személyiség nem csak ebből áll, és nem lehet mindenkit ezekbe a kategóriákba besorolni mégis azt kérem, hogy aki tud, próbáljon meg dönteni, hogy melyiket tartja a legszimpatikusabbnak.
"Rosszfiú": Kigyúrt, sok tetoválás van rajta. Motorozik, bulikba jár, rendszeresen fogyaszt alkoholt, cigizik, a kábítószereket sem veti meg. A többi lány oda van érte.
Romantikus srác: Nagyon kedves, udvarias, segítőkész mindenkivel, gyakran visz virágot, vagy vesz kisebb ajándékokat annak a lánynak, aki tetszik neki. Szereti a romantikus dolgokat.
Okos, érett fiú:
Stréber fiú:
Véletlenül elküldtem, mielőtt befejeztem volna.
Mindjárt kiegészítem.
Okos, érett fiú: Szeret elmélkedni. Nagyon érdeklődő, kíváncsi, szinte minden érdekli, politika, matematika, pszichológia stb. Mindenről megvan a véleménye, de ezt csak a közeli ismerőseinek mondja el. Kissé zárkózott, introvertált. Kicsit lenézi az emberek nagy részét a tájékozatlanságuk, hülyeségük miatt, de ez nem azt jelenti, hogy utálja őket.
Stréber fiú: Azt hiszem, értitek, hogy kiről van szó. Mindenből 5-ös, rengeteget tanul, gyakran magol is. A 3. típussal ellentétben ő arra fekteti a hangsúlyt, amit az iskolában tanítanak. (mert a 3. típus arra, ami őt érdekli)
Okos érett:)
Az illik hozzám a legjobban (de nem baj, ha ronantikus:D)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!