Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok nagyon zavarban, amikor egy olyan srac néz, aki tetszik nekem? Es mit tudnék tenni, hogy ne csak par mp-ig legyen szemkontaktus?
Mármint bizonyos szintig érthető is, hog zavarban vagyok/van az ember :D
De ha ramnez akkor kb rögtön lenezek a földre es neha-neha félnezek, hogy meg mindig néz-e
Más is van ezzel igy?
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy tovább tudjam nézni en is öt?
Nem tartom tul szépnek a mosolyomat, mármint pl képen, ha sokat csinálok akkor abból 1-2 neha jo, de akkor is figyelnem kell, hogy mennyire mosolygok, meddig 'jó meg' :D
De képnel ezt látom :D
Amúgy köszi a választ :)
Tudod, azt a lányt, aki alig mer belenézni egy kis időre a szemünkbe, mi sem fogjuk majd megszólítani. Hiszen feltételezhető ebből a viselkedésből, hogy nem szeretné...
Tehát bátrabbnak kell lenned. Sok sikert! :)
2. Es a kis idő mennyit jelent nálad/nálatok?
Nem azért, mert akkor majd számolom vagy ilyesmi csak hogy mennyi kellene 'fejlodnom' ( hat ez kicsit furán hangzik, de gondolom erted :D )
Es köszi az eddigi válaszokat :)
Igazából helyzetfüggő. Mert az nem várható el, hogy meglegyen az a "kis idő" ha például egy oszlopra kenődne fel, mert éppen szemeztünk. :D
Ha tetszik, akkor szerintem néhány másodpercig és többször is, ha van rá alkalom. És mosolyogj, hogy felbátorodjon. Ezt már fel lehet fogni jelként.
Semmi baj :)
Kacsintani nem tudok :'D
Es ne haragudj, nem szeretnek a válaszodba mindig belekötni, nem azért írom, hogy nem megy/felek X dologtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!