Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nektek tetszik valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nektek tetszik valaki, szoktatok olyat csinálni hogy direkt nem néztek rá?

Figyelt kérdés
Van aki ilyet csinál? Ez miért van? Vagy, hogy össze vissza, forgatjátok a fejetek meg mindenhova néztek, csak arra nem aki nektek tetszik.

2014. júl. 31. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, mert zavarba vagyok
2014. júl. 31. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:

En szoktam ilyet

Hogy miért? Na látod ezt mar nem tudom

2014. júl. 31. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Általában a jó nőket nem nézem meg akin látom messziröl hogy alig várja hogy megnézzem, ezzel zavarba lehet hozni és csk les
2014. júl. 31. 23:03
 4/9 anonim válasza:
Szeretnem, de nem birom ki hogy ne nezzek ra :/ 16/l
2014. júl. 31. 23:11
 5/9 anonim válasza:
Ilyent azért szoktam csinálni mert zavarba jövök ha az illető néz,és nem tudok mit tenni.
2014. aug. 1. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ha tudom hogy nem lehet köztünk semmi a kora miatt...
2014. aug. 3. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy kolléganőm, aki nem néz rám, bár ez kissé hosszú.
2014. aug. 3. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert zavarba vagyok.
2014. aug. 3. 22:23
 9/9 anonim válasza:
én szoktam. Ilyenkor általában haragszom valami miatt, vagy csak úgy érzem, kicsit ellaposodott az egész, és élvezem, ahogy pár nap után a srác helyzeteket kezd kreálni, hogy mindenképp rá kelljen néznem. :D
2015. febr. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!