Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy úgy adódott hogy egy fiú mellett alszotok aki tetszik nektek de ő nem tud róla de más is van a szobában. Csinálnátok valamit vele mikor elalszik? Mondjuk átölelitek úgy hogy ne tudjon róla vagy valami ilyesmi?2015. szept. 21. 23:05
1/6 anonim válasza:
Most te vagy a lány, vagy te vagy a fiú? Amúgy meg, honnan tudod előre, hogy hogy fog adódni? Ha meg már megtörtént, mi értelme a kérdésnek?
2/6 anonim válasza:
En meg mondanam hogy bejon es odabujnek :D
18/L
3/6 A kérdező kommentje:
Hat oké de nem félnél hogy visszautasít utolsó?:D Vagy hülyének néz hogy mit csinálsz?:S
2015. szept. 21. 23:20
4/6 anonim válasza:
Nem. Ha elutasit akkor bem eri megfaradozni miatta. Ha neg hulyenek nez akkor megmondanam neki hogy te vagy a hulye,hogy nem kaptal a lehetosegen,hogy egy Jo csajjal a karjaidba Aludj se##fej
:D
Ucso voltam
5/6 anonim válasza:
Hát én tény hogy fiú vagyok de szerintem adhatok "tanácsot". Magamból kiindulva biztos hogy nagyon örülnék ha egy lány (akiről nemtudom hogy tetszek neki) odafeküdne mellém átölelne és megmondaná hogy tetszek neki. Az tuti hogy ott teljesen lefagynék persze jó értelemben :) Szóval ha a srác normális és tud értékelni egy lányt akkor biztos örülne neki! :D
6/6 anonim válasza:
Ezt max akkor utasítanám vissza ha lenne barátnőm. De ha a fent említett srácnak nincs akkor szerintem szabad a pálya :) Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!