Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudtok nekem segíteni?
Szóval 14 éves fiú vagyok középiskolás és van egy lány aki első nap engem bámult ami nekem csak később tűnt fel. amikor ránéztem ő szinte azonnal lenézett. Akkor kezdett el tetszeni. Utána amikor volt a kilencedikesek beavatása akkor volt három rész a tornateremben 9/D bal oldalon 9/B (ahol a lány van) középen 9/A (ahol én vagyok) jobb oldalt mindenki ült a padokon és én ha oldalra néztem akkor pont ráláttam a lányra. Néztem őt egy darabig aztán ő észrevette ezt mosolygott és intett nekem. Én önkéntelenül visszamosolyogtam és intettem neki és ő egy picit nevetett. a kérdés tehát: Hogy hívjam el randira?
Van néhány probléma: félénk vagyok és folyton a legjobb barátnőjével van
Ez aranyos.:)
Eloszor is, megszolitod a lanyt vagy kinyomozod, hogy mi a Facebookja es rairsz, hogy szivesen talalkoznal vele.
A masik az, hogy hagysz neki egy papircetlit vagy valamikor odamesz hozza az osztalyban es felrehivod.
és köszöntök is egymásnak?
amúgy ez jó, ötlet, hogy egy cetlit hagyj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!