Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segítsek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés

Az osztályomban sajnos meghalt egy lány. Az osztállyal viszont csak a temetés napján találkoztam legközelebb. Az egyik fiú osztálytársam(sima barátom) odajött hozzám én meg elkezdtem mondani, hogy ez milyen szörnyű stb. Erre ő azt monta: "Én szerettem!" én meg megöleltem(ami nem feltűnő, hisz barátok vagyunk) de erre azt mondta ne engedjem el, és: "Szeretlek, nem úgy mint őt(halottat) csak…

Én meg erre azt válaszoltam, hogy tudom és, hogy én is szeretem. De ezt csak barátilag mondtam, hogy támogassam, meg amúgy is bírom, szóval nem hazudtam a szeretlek-kel, csak remélem nem értette félre. Az osztályban rajtam kívűl nincsenek barátai, viszont más haverjai vannak, de a suliba csak én maradtam neki. Hogy segítsek?

2015. szept. 20. 07:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Miben kellene segitened? Gyaszolni fog a fiu abban nem tudsz segiteni legfeljebb annyit tehetsz,hogy tamogatod es,hogy nem haghod lesullyedni. Ertem ez alatt azt,hogy beszelgetsz vele, lefoglalod,hogy ne Essen depresszioba.

18/L

2015. szept. 20. 09:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez lesz
2015. szept. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!