Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha elkezdek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha elkezdek beszélgetni pl. egy fiúval privátban, akkor hamarosan megkérdezi : "nem küldenél magadról egy képet"? De miért olyan fontos ez? Ha csak elkezdünk beszélgetni, miért akarja valaki rögtön tudni, hogy hogy nézek ki? 15/L

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 19:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

*Mármint, aki Téged akar megismerni, hogy milyen vagy:)

(Kicsit hülyén fogalmaztam az előbb)

2015. szept. 19. 19:36
 12/23 anonim ***** válasza:

szerintem először nem ez a legfontosabb. én úgy vagyok vele hogy először a belső legyen szimpatikus, aztán mittudomén ha már egy pár hete beszélek valakivel, akkor azért már kíváncsiságból érdekel hogy a személyiséghez milyen külső borítás tartozik, ennyi:D

18/F

2015. szept. 19. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Mert tudni szeretnék, hogy kivel is beszélnek. Bárki bármit mond, de tényleg nem mindegy a külső. :/ Lányként mondom ezt.
2015. szept. 19. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
az meg egy teljesen szubjektív dolog hogy szép vagy, vagy sem, csak azért mert te nem gondolod magad annak, lehet olyan srác aki annak lát:D
2015. szept. 19. 19:44
 15/23 anonim ***** válasza:
és arra senki nem gondolt, hogy el talán, véletlenül el azt szeretnék, hogy legyen egy kis ogalmuk, hogy kivel besélnek?? nem kéne mindig mindenkiről azt eltételezni, hogy a külsőségre mennek...
2015. szept. 19. 19:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Én értem,hogy miről beszéltek,de ha még csak kb. fél órája irok valakinek,akkor még nem kellene képet kérni... Először jobban megismerni az illetőt,ami lehetne több hét akár,és csak utána.
2015. szept. 19. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Én elővigyázatosságból szoktam kérni ahol tart egy papírt a nevemmel..
2015. szept. 19. 20:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Sok fiúnak fontos a belső, de azért örülne ha a lány jól/legalább olyan jól mint ő - néz ki.
2015. szept. 19. 20:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Értem,akkor ezek szerint jobb ha csak az átlagos külsejű fiúkra pályázok :D
2015. szept. 19. 20:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem:) Pályázz azokra, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy.:)
2015. szept. 19. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!