Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Egy fociimado lany?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Egy fociimado lany?

Figyelt kérdés
Bocsi az ekezetekert.

2015. szept. 18. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Az jó :) De mindenkinek a saját ízlése szerint. Aki szereti a focit, annak bejön, aki rühelli, nyilván nem előny. Én imádom a focit, tehát nekem előny. De fontos, hogy ne legyen annyira fiús vagy szétsportolt alakja, legyen nőies/lányos. :)
2015. szept. 18. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
csak ha ultra
2015. szept. 18. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, hat nyugi nagyon vena vagyok minden ilyen tesis es sportos dologbol, csak nezni szeretem nagyon.
2015. szept. 18. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Számomra az hatalmas hátrány, ha még egy épkézláb kérdést sem bír megfogalmazni. A foci már csak hab a tortán. :)

22/F

2015. szept. 18. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Boc,s de utálom a focit!
2015. szept. 18. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen semleges a dolog.
2015. szept. 18. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább számít, hogy korban passzol-e
2015. szept. 18. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
De tuti nem azt szereted ahogy fociznak hanem azt hogy jól néznek ki ugye? ;)
2015. szept. 19. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát,engem fiú létemre nem nagyon érdekel a foci.Inkább az erőemelés,a birkózás stb.Szóval az ilyen férfias sportok.De nem befolyásol semmit az,hogy szereti a focit.De meccsre nem szívesen járnék.
2015. szept. 27. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!